Kaarsen en aroma diffusers

Bij MIVIDA bent u aan het juiste adres voor de heerlijkst geurende kaarsen en aroma diffusers in Mol nabij Turnhout. Ontdek hieronder het uniek assortiment van WoodWick® geurkaarsen en diffusers.

Een gezellige sfeer, een onstpannende geur

De WoodWick® kaarsen zijn de allereerste in de wereld voorzien van een houten lontje (wick in het Engels).

Door de combinatie van vakmanschap en de beste moderne technieken, bieden WoodWick® kaarsen sterke, authentieke geuren en dankzij de houten lont ontstaat het rustgevende geluid van een knapperend vuur. Elke kaars is zorgvuldig ontworpen door ervaren kaarsmakers met alleen hoogwaardige sojawas en eersteklas geuroliën. 

Voor een optimaal effect, zorgt u er best voor dat de kaars minstens 2 uur en bij voorkeur zelfs 3 à 4 uur, brandt en dat de houten lont geregeld getrimd wordt.

De heerlijkste geuroliën

Om de ontspannende sfeer bij u thuis tot in de kleinste hoek te garanderen, bieden wij u naast onze geurkaarsen ook de aroma diffusers van  WoodWick® aan. De aroma diffuser verspreidt via een etherische (aromatische) olie doorheen uw ganse woning, terwijl de onaangename geurtjes worden vernietigd door het nieuwe aroma.

Breng ons gauw een bezoekje in de winkel in Mol, open van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur. MIVIDA, altijd een bezoekje waard.

Back to Top